Velkommen til Anleggsgartner Stian Olsen AS

I Anleggsgartner Stian Olsen AS ønsker vi at våre kunder skal føle seg informert og involvert i hvert trinn av leveransen, fra første konsultasjon til oppfølgingsarbeid. Vi gir deg råd og veiledning gjennom hele prosessen.

Dedikasjon, nøyaktighet og kreativitet
Hos oss er det kunden som er i fokus. Vi setter vår ære i å yte best mulig service samt å levere produkter og arbeid av høyest kvalitet. Dette er svært viktig for oss. Vi har en yrkesstolthet og skal levere tjenester vi kan være stolte av å ha utført.
Ærlig og pålitelig
Vår kompetanse og erfaring sikrer deg et godt resultat, og vi tilpasser uteområdene etter dine ønsker og behov. Våre kunder skal føle seg trygge på at vi leverer det vi lover innenfor gitte tids- og prisrammer.

Anleggsgartner Stian Olsen AS har lang erfaring og dokumenterte resultater innen steinarbeid både for offentlige og private rom og uteområder.

Vi verdsetter grønne verdier og vi kan garantere at våre produkter er kortreiste og av ypperste kvalitet.

Langsiktighet
Vi etterstreber et langsiktig og konstruktivt samarbeid med private og kommunale eiendoms- og gårdseiere. Fornøyde kunder og oppdragsgivere er nøkkelen for at vi lykkes.
Faglig dyktighet
Vi er en bedrift med kompentanse og lang erfaring innen anleggsgartnerfaget. Noe som gjør oss til en solid samarbeidspartner i alle prosjekt.

Vi har spesialisert oss som totalleverandør til alt innen utvendige grøntanlegg og rehabilitering for offentlige og private kunder.

Våre ansatte lager forslag til utforming og planlegger hva som skal plantes og ikke minst hvor. Vi hjelper deg med alt fra terrengutforming og opparbeiding, til jordtyper og forslag til løsninger.

Du som kunde skal alltid være fornøyd når vi har utført jobben
Ønsker du et uforpliktende tilbud? Send oss gjerne en tilbakemelding med beskrivelse og bilder og vi tar kontakt!
Send oss en forespørsel